ΝΕΟ!! Oleea 60caps Για την υγεία των υπέρβαρων σκύλων και γάτων

Για την υγεία των υπέρβαρων σκύλων και γάτων

Διατροφικό Συμπλήρωμα για σκύλους & γάτες

Ενδείξεις: Το Oleea® Caps βοηθάει στη διατήρηση της ομοιόστασης του λιπώδους ιστού των σκύλων και των γατών υποστηρίζοντας το ενδοκανναβινοειδές σύστημα. Να χορηγείται στο πλαίσιο μιας καλά ισορροπημένης διατροφής και τακτικής σωματικής δραστηριότητας.

Ιδιότητες: Το Olaliamid® είναι ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παράγωγο ελαιόλαδου, που αποτελείται από ένα μείγμα ακυλαιθανολαμιδίων, OEA (ελαιολαιθανολαμίδη), PEA (παλμιτοϋλαιθανολαμίδη) και LEA (λινελαιολαιθανολαμίδη), στην ίδια αναλογία με αυτή των λιπαρών οξέων που βρίσκονται φυσικά στο ελαιόλαδο. Όταν λαμβάνεται καθημερινά, υποστηρίζει το ενδοκανναβινοειδές σύστημα το οποίο εμπλέκεται στην ομοιόσταση του λιπώδους ιστού.

INNOVET-2093

Δημιουργήστε επαγγελματικό λογαριασμό για πρόσβαση στις τιμές των προϊόντων

Εγγραφή
Τηλεφωνική Παραγγελία

Ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας και τη συχνότητα διαμορφώνονται και οι τελικές τιμές.
Μιλήστε με έναν εκπρόσωπό μας για λεπτομέρειες

Πληρωμή Discover Visa Google-Wallet PayPal Master Card American Express

Σύνθεση: Φυτικό έλαιο (ηλίανθος), βόεια ζελατίνη, ελαιόλαδο πλούσιο σε ακυλαιθανολαμίδες (19,8%), γλυκερίνη. ΠΡΟΣΘΕΤΑ Διατροφικά πρόσθετα: Βιταμίνη Ε (7331mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Ακατέργαστη πρωτεΐνη 27,8%; ακατέργαστες ίνες <2%; ακατέργαστο λίπος 60,5%; ακατέργαστη τέφρα 0,6%; ελαιολαιθανολαμίδιο 11,9%; παλμιτοϋλαιθανολαμίδιο 1,9%, λινολεϋλαιθανολαμίδιο 2,9%.

 Olaliamid®           200 mg/caps

Βιταμίνη E           7.4 mg/caps

Οδηγίες Χρήσης: Να χορηγείται κατά προτίμηση 30 έως 60 λεπτά πριν από τα γεύματα.

Ανοίξτε την κάψουλα και πιέστε το περιεχόμενο της στο στόμα του ζώου ή αναμίξτε το σε μικρή ποσότητα τροφής. Εναλλακτικά μπορεί να δοθεί ολόκληρη προς κατάποση

No customer reviews for the moment.