Προϊόντα Εκπαίδευσης

Προϊόντα Εκπαίδευσης

Subcategories

Υπάρχουν 34 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 34

Ενεργά φίλτρα

Clicker

Το clicker είναι μια μικρή πλαστική συσκευή που περιέχει μια μεταλλική γλώσσα και βγάζει έναν χαρακτηριστικό ήχο όταν πιέζεται. Το clicker είναι μια διασκεδαστική μέθοδος εκπαίδευσης σκύλων βασισμένη στην ανταμοιβή. Ο σκύλος συνδέει πολύ γρήγορα τον χαρακτηριστικό ήχο που βγάζει το clicker, ο οποίος ακολουθείται απο μια λιχουδιά, για την εκπαίδευσή του....

Αυτοκόλλητες Απορροφητικές...

Απορροφητικές Πάνες για εσώρουχα σκύλωνΔιαθέσιμο σε 3 μεγέθη: Προϊόν Μέγεθος Ποσότητα C217/A S 10 συσκευασίες(των 25 τεμαχίων) C217/B M 10 συσκευασίες(των 25 τεμαχίων) C217/C L 10 συσκευασίες(των 25 τεμαχίων)  

Effitek Electrostatic...

Το κολάρο ζυγίσει 80 γραμμάρια και είναι ιδανικό για όλους τους σκύλους.Μην αφήνετε το κολάρο πάνω στο σκύλο σας για περισσότερες απο 6-8 ώρες την ημέρα.Μην το χρησιμοποιείτε σε κουτάβια κάτω των 8 μηνών.

Jet Care Education Pro

Το κολάρο "Jetcare Education Pro" είναι ιδανικό για την εκπαίδευση του σκύλου σας. Ενεργοποιείται απο τηλεχειριστήριο εμβέλειας μέχρι και 200 μέτρα σε ανοιχτό χώρο. Λειτουργεί αιφνιδιάζοντας τον σκύλο, κι έτσι σταματάει την ανεπιθύμητη συμπεριφορά του. Μέσα σε λίγες μέρες ο σκύλος θα μένει ήρεμος κατα την εκπαίδευση με το κολάρο. 

Jet Care Freezone

Σύστημα κατά της φυγής. Διαφανής φράχτης σχεδιασμένος ειδικά για σκύλους. Κρατήστε τον σκύλο σας ελεύθερο και ασφαλή σε μια περιοχή, ενώ ταυτόχρονα απαγορευστε του την είσοδο σε σημεία όπως τα λουλούδια σας, την πισίνα κλπ. Ιδανικό για Σκύλους