Αρχική

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα TRM

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7

Συμπλήρωμα διατροφής...

Το Furinaid Plus είναι ένα εύγεστο συμπλήρωμα διατροφής για γάτες σε υγρή μορφή που περιέχει Ν-ακετυλο γλυκοζαμίνη και L-τρυπτοφάνη. Η καθημερινή σίτιση θα υποστηρίξει θρεπτικώς τα επίπεδα γλυκοζαμινογλυκάνης και θα βοηθήσει στην διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των νεύρων. Η συσκευασία περιέχει δοσομετρική αντλία 2ml. Διατίθεται σε συσκευασία των...

Συμπλήρωμα διατροφής Stride...

To Stride Plus Hyaluronic Acid είναι ένα νέας γενιάς συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους που βοηθάει στη σωστή συντήρηση υγιών χόνδρων και αρθρώσεων. Η γρήγορη δράση του Stride Plus συντελεί στη φυσική διατήρηση της κινητικότητας των αρθρώσεων. Η συσκευασία περιέχει δοσομετρική αντλία 1 ml. Διατίθεται σε συσκευασία των 200ml.

Συμπλήρωμα διατροφής Stride...

To Stride Powder είναι ένα νέας γενιάς συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους που βοηθάει στη σωστή συντήρηση υγιών χόνδρων και αρθρώσεων.Η συσκευασία περιέχει δοσομετρική μεζούρα 10gr.Παρασκευάζεται στην Ιρλανδία.Διατίθεται σε συσκευασία των 150gr. 

Συμπλήρωμα διατροφής Muscle...

Το  Muscle Dog είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής  που συνεισφέρει στη βέλτιστη μυϊκή ανάπτυξη. Περιέχει γ-ορυζανόλη καθώς και φυσικά αντιοξειδωτικά όπως  τοκοφερόλες και τοκοτριενόλες.Η συσκευασία περιέχει δοσομετρική αντλία 1ml.Διατίθεται σε συσκευασία των 200 ml.

Συμπλήρωμα βιταμινών...

Το Multivit Complex είναι ένα πλήρες φυσικό συμπλήρωμα βιταμινών και μετάλλων για σκύλους όλων των φυλών και ηλικιών. Παρέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που απαιτούνται για τη γενική καλή υγεία, ενέργεια και ζωτικότητα του σκύλου σας. Η συσκευασία περιέχει δοσομετρική αντλία 1ml. Διατίθεται σε συσκευασία των 200ml.

Συμπλήρωμα βιταμινών...

Το Multiplex Powder είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα βιταμινών και μετάλλων για σκύλους και γάτες. Ιδανικό για: σκύλους εργασίας θηλάζουσες σκύλες σκύλους και γάτες σε ανάρρωση Η συσκευασία περιέχει δοσομετρητή διπλής όψης.1 γεμάτη μεζούρα 1ml = περίπου 1g1 μεζούρα 2.5ml = περίπου 2g Διατίθεται σε συσκευασία των 200gr.

Συμπλήρωμα διατροφής Canigest

To Canigest είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες που βοηθάει στη καλή συντήρηση του πεπτικού συστήματος. Περιέχει προβιοτικά, πρεβιοτικά, γλουταμίνη, καολίνη και πηκτίνη. Είναι ιδανικό για σκύλους και γάτες που αντιμετωπίζουν πεπτικές διαταραχές. Διατίθεται σε συσκευασία των 15 ml και 30ml