Λιχουδιές - Σνακ

Λιχουδιές - Σνακ

Subcategories

Υπάρχουν 116 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 116

Ενεργά φίλτρα

Σνακ Sandwich "Salmon &...

Κατάλληλο για σκύλο. Συμπληρωματικές τροφές για κατοικίδια ζώα για ενήλικους σκύλους, βασισμένες σε σάλτσες και σαλιγκάρια, χωρίς πρόσθετα, πλούσια σε πρωτεΐνες πρώτης κατηγορίας και χωρίς γλουτένη.

Σνακ Cubes "Salmon"

Κατάλληλο για σκύλο. Συμπληρωματικές τροφές για κατοικίδια για ενήλικους σκύλους, με βάση τη σολωμό, χωρίς πρόσθετα, πλούσια σε πρωτεΐνες πρώτης κατηγορίας και χωρίς γλουτένη. 12 συσκευασίες.

Τριγωνικές Μπουκίτσες...

Κατάλληλο για σκύλο. Βάρος: 80g Ποσότητα: Συσκευασία των 12 τεμαχίων Συμπληρωματική τροφή για κατοικίδια για ενήλικους σκύλους, με βάση το αρνί και το codfish, χωρίς πρόσθετα, πλούσια σε πρωτεΐνες πρώτης κατηγορίας και χωρίς γλουτένη.

Κύβοι αρνιών και βακαλάου

Συμπληρωματική τροφή για κατοικίδια για ενήλικους σκύλους, με βάση το αρνί και το codfish, χωρίς πρόσθετα, πλούσια σε πρωτεΐνες πρώτης κατηγορίας και χωρίς γλουτένη. Βάρος: 80g Ποσότητα: Συσκευασία των 12 τεμαχίων Κατάλληλο για σκύλο.

Σνακ Cubes "Lamb"

Κατάλληλο για σκύλο. Βάρος: 80 g Ποσότητα: Συσκευασία των 12 τεμαχίων Συμπληρωματική τροφή για κατοικίδια για ενήλικες σκύλους, με βάση το αρνί, χωρίς πρόσθετα, πλούσια σε πρωτεΐνες πρώτης κατηγορίας και χωρίς γλουτένη.