GlupaCUR 30 oral sticks

Προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων σε σκύλους & γάτες  

 Το Glupacur® είναι κατάλληλο για σκύλους και γάτες οποιασδήποτε ηλικίας που πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα. Χάρη στο μοναδικό μικροσύνθετο* που παρασκευάζεται από PGA (palmitoyl-glucosamine) και εκχύλισμα κουρκουμά, το Glupacur® υποστηρίζει τον μεταβολισμό των αρθρώσεων σε σκύλους και γάτες που υποφέρουν από οστεοαρθρίτιδα και βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους. Το Glupacur® δεν είναι κτηνιατρικό φάρμακο. Είναι διατροφικό συμπλήρωμα για σκύλους και γάτες.

*Μικροποιημένο σύνθετο Micronised composite (εύρος μεγέθους σωματιδίου 0,6-10 microns) που αποτελείται από PGA (palmitoyl-glucosamine) και εκχύλισμα Curcuma Longa σε αναλογία 2:1.

INNOVET-2160

Δημιουργήστε επαγγελματικό λογαριασμό για πρόσβαση στις τιμές των προϊόντων

Εγγραφή
Τηλεφωνική Παραγγελία

Ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας και τη συχνότητα διαμορφώνονται και οι τελικές τιμές.
Μιλήστε με έναν εκπρόσωπό μας για λεπτομέρειες

Πληρωμή Discover Visa Google-Wallet PayPal Master Card American Express

 

Η PGA (palmitoyl-glucosamine) είναι μια πηγή βραδείας αποδέσμευσης γλυκοζαμίνης και διατηρεί τη φυσιολογική λειτουργία των αρθρικών μαστοκυττάρων. Το αποτέλεσμα υποστηρίζεται και από όλα τα απαραίτητα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται στις αρθρώσεις στην οστεοαρθρίτιδα. Το Glupacur® περιέχει κουρκουμίνη από Curcuma longa L.

Η PGA (palmitoyl-glucosamine) είναι μια πηγή βραδείας αποδέσμευσης γλυκοζαμίνης και διατηρεί τη φυσιολογική λειτουργία των αρθρικών μαστοκυττάρων. Το αποτέλεσμα υποστηρίζεται και από όλα τα απαραίτητα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται στις αρθρώσεις στην οστεοαρθρίτιδα. ΤοGlupacur® περιέχει κουρκουμίνη από Curcuma longa L.

® Stick

Συστατικά

Περιεκτικότητα

Palmitoyl-glucosamine* (PGA)

133 mg/stick

Εκχύλισμα Curcuma longa

67 mg/stick

Βιταμίνη E

50 mg/stick

Ω-3 λιπαρά οξέα

35 mg/stick

Να χορηγείται για περιόδους 60 έως 90 ημερών σύμφωνα με τη συνιστώμενη δοσολογία του παρακάτω πίνακα. Το περιεχόμενο του Stick μπορεί να χορηγηθεί απευθείας στο στόμα του ζώου ή να αναμιχθεί με την τροφή του.

Βάρος (kg)

Stick / ημέρα

1-7

1

8-14

2

 

Σύνθεση: Ιχθυέλαιο, παλμιτοϋλ-γλυκοζαμίνη(PGA) (13%), μαλτοδεξτρίνη, πυροφωσφορικό νάτριο, μαγιά, άλευρο λούπινου, χλωριούχο νάτριο, ηλιέλαιο. Διατροφικά πρόσθετα: βιταμίνη Ε (50000 mg/kg); 3b503-μαγγάνιο (1280mg/kg). Πρόσθετα: εκχύλισμα κουρκουμά [Curcuma longa L.] (66670 mg/kg). Αμινοξέα. Αναλυτικά Συστατικά: Ακατέργαστη πρωτεΐνη (5%); ακατέργαστες ίνες (22%). ακατέργαστα λίπη (27%). ακατέργαστη τέφρα (14%); Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (3,5%); EPA (1,6%); DHA (1,1%); μεθειονίνη (0,5%); μαγγάνιο (0,15%); βιταμίνη Ε (5,0%).

No customer reviews for the moment.