Συμπλήρωμα Διατροφής "Hybrid"

Φυσικό συμπλήρωμα που βοηθά στην αποκατάσταση του σωστού επιπέδου pH των εκκρίσεων σιέλου και δακρύων.

Ποσότητα: 60 ταμπλέτες x 1300mg

Ιδανικό για σκύλους και γάτες

G880

Δημιουργήστε επαγγελματικό λογαριασμό για πρόσβαση στις τιμές των προϊόντων

Εγγραφή
Τηλεφωνική Παραγγελία

Ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας και τη συχνότητα διαμορφώνονται και οι τελικές τιμές.
Μιλήστε με έναν εκπρόσωπό μας για λεπτομέρειες

Πληρωμή Discover Visa Google-Wallet PayPal Master Card American Express

Το Hybrid βοηθά στη θεραπεία της επιφοράς (δακρύρροια) και στον έλεγχο της δυσοσμίας του στόματος.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί κάποια κατοικίδια υποφέρουν απο έντονη διαρροή στα μάτια, η οποία προκαλεί κηλίδες στο τρίχωμα. Η κατάσταση αυτή ονομάζεται επιφορά ή δακρύρροια.

Όταν η περιοχή των ματιών είναι υγρή απο υπερβολική δακρύρροια, επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων και μυκητών. Δεν είναι μονο αισθητικό το πρόβλημα, καθώς μπορεί να προκαλέσει μεγάλο ερεθισμό στο κατοικίδιό σας.

Συστατικά: Μείγμα λαχανικών, Alga Spirulina, Ascophyllum Nodosum, Αρωματικά βότανα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Πολύ συχνά η έντονη διαρροή είναι η αιτία οσμών. Αυτή η κατάσταση μπορει συχνά να αποδοθεί σε θέματα διατροφής, ακατάλληλη δίαιτα ή γενετικά προβλήματα. Το Hybrid είναι ένα ισχυρό βοήθημα για την ανακούφιση της κατάστασης αυτής, μέχρι την οριστική επίλυσή της.

Προτάσεις:

  • Εάν ξαφνικά παρατηρήσετε έντονη διαρροή, ρωτήστε τον κτηνίατρό σας. Θα ελέγξει το κατοικίδιό σας για όποιες πιθανές ασθένειες υπάρχουν.
  • Ελέγξτε την διατροφή του κατοικιδίου σας με την βοήθεια του κτηνιάτρου σας, για να βεβαιωθείτε οτι δεν υπάρχουν δυσανεξίες και οτι είναι αρκετά ισορροπημένη για την δραστηριότητα του.
  • Δίνετε το Hybrid κάθε μέρα. Είναι μια εντελώς φυσική φόρμουλα, εμπλουτισμένη με Ωμέγα-3 που το καθιστά κατάλληλο για καθημερινή χρήση χωρίς προβλήματα.

 

 


Τα φυτικά συστατικά του Hybrid βοηθάνε στην βελτίωση της διαδικασίας της πέψης, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμούν τις φλεγμονές. Χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των συστατικών, όπως η σπιρουλίνα, το Hybrid δίνει τα απαραίτητα λιπαρά οξέα στον οργανισμό, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Β-Καροτένιο (Βιταμίνη Α), μέταλλα (σίδηρο, σελήνιο & χρώμιο) και βελτιώνει την γενική ευεξία της γάτας ή του σκύλου σας.

No customer reviews for the moment.