Restomyl για το στοματικό βλεννογόνο

Νέο προϊόν στοματικής υγιεινής: Restomyl 

 Στοματική βλεννοσυγκολλητική γέλη για σκύλους και γάτες

Το Restomyl είναι ένα σκεύασμα που βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων του στοματικού βλεννογόνου, μετά από εξειδικευμένες οδοντιατρικές εργασίες (π.χ οδοντιατρικός καθαρισμός, στίλβωση, εξαγωγή δοντιού και μείωση των περιοδοντικών θυλάκων).

Επιπρόσθετα,  μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σαν συμπληρωματική θεραπεία  για την αντιμετώπιση φλεγμονών και αλλεργικών στοματικών διαταραχών σε σκύλους (π.χ ουλίτιδα, στοματίτιδα, περιοδοντίτιδα) και σε γάτες (π.χ χρόνια στοματίτιδα), ακόμα και σε περιπτώσεις εμφάνισης έλκους στη στοματική βλεννογόνο (π.χ έλκη της γάτας).

Ποσότητα: Γέλη 30ml

RESTOMYL

Δημιουργήστε επαγγελματικό λογαριασμό για πρόσβαση στις τιμές των προϊόντων

Εγγραφή
Τηλεφωνική Παραγγελία

Ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας και τη συχνότητα διαμορφώνονται και οι τελικές τιμές.
Μιλήστε με έναν εκπρόσωπό μας για λεπτομέρειες

Πληρωμή Discover Visa Google-Wallet PayPal Master Card American Express

Περιέχει φυτοσφιγγοσίνη, ένα φυσικό προκεραμίδιο που εντοπίζεται στο επιθήλιο του στοματικού βλεννογόνου, με καθαριστική δράση. Περιέχει επίσης, υαλουρονικό οξύ και πολυσακχαρίτη γλυκοζαμινογλυκάνη, που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του βλεννογόνου. Έχει ευχάριστη γεύση και είναι εύκολο στην εφαρμογή.

Συστατικά: Νερό, γλυκερίνη, αρωματική ύλη, sodium PCA, αντελμιδρόλη, κόµµι κυτταρίνης, noveon aa-1 polycarbophil ,υδροξείδιο νατρίου, trans-2-dodecenedioic acid, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol,  φυτοσφιγγοσίνη.

Οδηγίες Χρήσης:

Σηκώστε το χείλος, πιέζοντας ελαφρά την άκρη του στομίου και επιβεβαιώστε ότι η οπή εξόδου της γέλης είναι στραμμένη προς το στόμα. Εφαρμόστε μία ή περισσότερες φορές, ανάλογα με το μέγεθος του ζώου. Χάρη στις ισχυρές βλεννοσυγκολλητικές του ιδιότητες, η γέλη απλώνεται άμεσα  σε όλο το στοματικό βλεννογόνο. Επαναλάβετε την εφαρμογή 2 - 3 φορές την ημέρα. Μετά την εφαρμογή μην αφήνετε στο ζώο νερό και τροφή για 30 λεπτά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Χρήση σε ζώα.

No customer reviews for the moment.