Αρχική

Το ιστορικό και οι στόχοι της εταιρίας

Η BIOVET ιδρύθηκε από τον κ. Βασίλη Ψυχογιό το 1993, ο οποίος ταυτόχρονα ασκούσε το επάγγελμα του κτηνιάτρου μικρών ζώων σε ένα κτηνιατρείο με πολύ κίνηση.

Στην αρχή ήταν απλά μια παράπλευρη απασχόληση με στόχο την εύρεση πολύ συγκεκριμένων λύσεων υψηλής ποιότητας κτηνιατρικού εξοπλισμού, δοκιμασμένου στην πράξη για τον ίδιο και για συναδέλφους.

Αυτή η μοναδική ιδιότητα της BIOVET την έκανε ιδιαίτερα ελκυστική σε συναδέλφους και κτηνιατρικές κλινικές που αναζητούσαν κτηνιατρικό εξοπλισμό. Σταδιακά η BIOVET άρχισε να καταλαμβάνει τον περισσότερο χρόνο από την καθημερινότητα του κ. Ψυχογιού αφού απαιτούσε την αδιάσπαστη προσοχή του ώστε να εξυπηρετηθούν οι συνάδελφοί του.

Ταυτόχρονα, το κτηνιατρείο έγινε κλινική και ονομάστηκε Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Σήμερα εξυπηρετεί την BIOVET, προσφέροντας χώρο και υλικό για δοκιμή εξοπλισμού σε πραγματικές συνθήκες, παρουσίαση νέων προϊόντων και εκπαίδευση των συναδέλφων σε νέες τεχνολογίες.

Η BIOVET σήμερα έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο που καλύπτει ολόκληρη τη χώρα και συνεργάζεται με πελάτες κάθε είδους. Πάντα όμως μια εταιρία που εστιάζει στην ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ συναδέλφων, δεν πουλάμε απλά ξεοπλισμό. Γινόμαστε συνεργάτες και είμαστε μαζί σας σε όλη τη διάρκεια.

Ο στόχος μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό για καλής ποιότητας κτηνιατρικό εξοπλισμό, να λύσουμε προβλήματα που μας ταλαιπωρούν καθημερινά και να τα λύσουμε μαζί σας, να κάνουμε τη ζωή μας και τη δική σας ευκολότερη.

Εμείς εισάγουμε, δοκιμάζουμε στην πράξη και μοιραζόμαστε τις ανακαλύψεις μας εσείς επωφελείστε με υποστήριξη σε παρουσίαση, εκπαίδευση και αγορά εξοπλισμού.