ProDen PlaqueOff Dental Bites 150gr

Νέα Συσκευασία! ProDen PlaqueOff Dental Bites 

Το PlaqueOff είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, ιδανικό για την εξάλειψη της κακοσμίας, της υπάρχουσας πλάκας και πέτρας.

Εγκεκριμένο προϊόν από τον VOHC (Veterinary Oral Health Counsil)

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά.

Ποσότητα: 150gr

Ιδανικό για μεσαίου/μεγάλου μεγέθους σκύλους

FP0268

Δημιουργήστε επαγγελματικό λογαριασμό για πρόσβαση στις τιμές των προϊόντων

Εγγραφή
Τηλεφωνική Παραγγελία

Ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας και τη συχνότητα διαμορφώνονται και οι τελικές τιμές.
Μιλήστε με έναν εκπρόσωπό μας για λεπτομέρειες

Πληρωμή Discover Visa Google-Wallet PayPal Master Card American Express

Οι  ProDen PlaqueOff Κροκέτες” μπορούν να εναλλάσσονται με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς ProDen PlaqueOff, την PlaqueOff Animal Σκόνη και τα κόκαλα Dental Bones και μπορούν να χρησιμοποιούνται συνέχεια ή και σαν “λιχουδιά”.Η αποτελεσματικότητα και τα θετικά αποτελέσματα του ProDen PlaqueOff είναι ήδη επιστημονικά αποδεδειγμένα. Το PlaqueOffείναι κλινικά αποδεδειγμένο, πατενταρισμένο και έχει εγκριθεί από το VOHC (Veterinary Oral Health Council).

Μέγεθος Κατοικιδίου Καθημερινή Δοσολογία
10-25kg 2-4 κροκέτες
>25kg 4-5 κροκέτες

 Το PlaqueOff  περιέχει ένα πατενταρισμένο είδος φυκιού με αποδεδειγμένα οφέλη στη στοματική υγιεινή. Για πάνω από 10 χρόνια η ProDen PlaqueOff Σκόνη έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα της στην καλή διατήρηση της στοματικής υγιεινής των ζώων. Έχει διεξαχθεί ένας μεγάλος αριθμός κλινικών μελετών που αποδεικνύουν  τα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν από την τακτική χρήση του ProDen PlaqueOff. Η μείωση της κακής αναπνοής παρατηρείται την 3η εβδομάδα χρήσης του ProDen PlaqueOff, το οποίο δείχνει ότι η ευεργετική δράση του προϊόντος είναι σταδιακά αποτελεσματική. 

Ανταμείψτε το κατοικίδιο σας με κροκέτες ProDen Plaque Off! Μια λιχουδιά ιδιαίτερα εύγεστη αλλά παράλληλα ιδανική για τη διατήρηση της καλής στοματικής υγιεινής του πιστού σας φίλου. Αλλά να θυμάστε ότι ενώ τα κατοικίδια αγαπούν αυτές τις κροκέτες, αυτές δεν είναι μια απλή συνηθισμένη λιχουδιά! Είναι το γνωστό προιόν PlaqueOff με τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην στοματική υγιεινή. 

Είναι πλούσιο σε φυσικό ιώδιο, σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα, ενώ δεν περιέχει χρωστικές, συντηρητικά, γλουτένη και ζάχαρη.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: Biovet

No customer reviews for the moment.