Θερμοφόρα Μικρών Ζώων

  • Ζεσταίνεται σε λίγα λεπτά σε φούρνο μικροκυμάτων
  • Παραμένει ζεστό μέχρι και για 10 ώρες
  • Ιδανικό και ασφαλές για χρήση στο σπίτι αλλά και σε εξωτερικούς χώρους
  • Χωρίς καλώδια ή νερό για ζέσταμα
  • Ανθεκτικό σε γρατζουνιές και δαγκώματα
  • Περιλαμβάνει άνετο κάλυμμα

LR.310

Δημιουργήστε επαγγελματικό λογαριασμό για πρόσβαση στις τιμές των προϊόντων

Εγγραφή
Τηλεφωνική Παραγγελία

Ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας και τη συχνότητα διαμορφώνονται και οι τελικές τιμές.
Μιλήστε με έναν εκπρόσωπό μας για λεπτομέρειες

Πληρωμή Discover Visa Google-Wallet PayPal Master Card American Express

Οδηγίες Χρήσης


Πριν ξεκινήσετε:Ζεστάνετε τη θερμοφόρα σε φουρνάκι μικροκυμάτων μέχρι 1.400 watt. Εάν ο φούρνος σας έχει διάφορες λειτουργίες (όπως ψησίμο), σιγουρευτείτε οτι είναι απενεργοποιημένες. Καθαρίστε το φουρνάκι και την βάση πριν τοποθετήσετε τη θερμοφόρα, καθως υπολείματα φαγητού ή νερου μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση ή/και να οδηγήσουν σε υπερθέρμανση. Μην τοποθετήσετε παραπάνω απο μια θερμοφόρες ταυτόχρονα.


Χρησιμοποιώντας τη Θερμοφόρα:
1) Τοποθετήστε τη θερμοφόρα στο φούρνο μικροκυμάτων. Βάλτε το φούρνο στη μέγιστη ισχύ του και ρυθμίστε τον χρονοδιακόπτη σύμφωνα με τον πίνακα. ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ.

 

Ισχύς (Watt)Μέγιστος Χρόνος
600-650 watt 8 λεπτά
700-750 watt 7 λεπτά
800-850 watt 6 λεπτά
900-1.000 watt 5 λεπτά
1.100-1.200 watt 4 λεπτά
1.300-1.400 watt 2,5 λεπτά

Αν ο φούρνος σας δεν έχει περιστρεφόμενη βάση θέρμανσης, προτείνεται στα μισά του χρόνου θέρμανσης, να διακόψετε τη λειτουργία του φουρνου και να αναποδογυρισετε τη θερμοφόρα.


2. Μόλις επιλέξετε τον σωστό χρόνο θέρμανσης, ξεκινήστε τη λειτουργια του φούρνου.


3. Μόλις συμπληρωθεί ο χρόνος θέρμανσης, αφήστε τη θερμοφόρα στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό ακόμα, χωρίς να δουλεύει ο φούρνος. Μόλις περάσει το λεπτό, η θερμοκρασια θα έχει σταθεροποιηθεί


4. Πριν αφαιρέσετε το προϊόν απο το φούρο μικροκυμάτων, σιγουρευτείτε οτι δεν έχει υπερθερμανθεί. Προσοχή: η Θερμοφόρα αναπτύσει θερμοκρασίες περίπου 65°C. Εαν δεν είναι στην θήκη του, χρησιμοποιήστε γάντι φούρνου ή ενα κομμάτι ύφασμα για να το αφαιρέσετε με ασφάλεια.

 

5. Τοποθετήστε τη Θερμοφόρα κάτω απο το κρεβάτι του κατοικίδιού σας ή απο μια κουβερτούλα. Εάν χρησιμοποιήτε την θήκη, δεν χρειάζεται να την τοποθετήσετε κάτω απο κρεβατάκι, αλλά σιγουρευτείτε οτι το κατοικίδιό σας δεν θα έρθει σε επαφή απευθείας με την θερμοφόρα. Ιδανικά, θα πρέπει να υπάρχει αρκετή μόνωση, η οποία θεωρητικά θα επεκτείνει την διάρκεια που θα παραμείνει ζεστή η θερμοφόρα.


6. Μην τοποθετείτε την θερμοφόρα χωρίς κάλυψη, καθώς η απευθείας επαφή του κατοικίδιου με αυτήν μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα σε κάποιες περιπτώσεις. Μην την χρησιμοποιείτε με κατοικίδια που είναι αναίσθητα ή δεν μπορούν να αντιδράσουν σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες.


7. Πριν ξαναζεστάνετε τη θερμοφόρα, σιγουρευτείτε οτι έχει κρυώσει εντελώς.


8. Καθαρίστε τη θερμοφόρα με ένα υγρό ύφασμα ή ψεκάζοντας ελαφρά με απολυμαντικό.

No customer reviews for the moment.